Over ons

Door onze passie voor het vervaardigen van kunststof oplossingen ontvingen wij met enige regelmaat de vraag of wij een vijverbak konden realiseren. Op basis hiervan hebben wij besloten om vanuit Van der Weerd Kunststof Techniek een speciale website te realiseren met een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten. Zo krijgt u als klant een goed beeld van de mogelijkheden.

Wij bieden zowel kant en klare vijverbakken aan als op maat gemaakte vijverbakken. Er is voor iedereen wel een geschikte vijverbak te vinden, of je nu een zwemvijver, een natuurvijver of een vijver vol met karpers wilt, bij Kunststof Vijverbakken zit je goed!

Koop nu een kunststof vijverbak!

Wilt u graag uw tuin verfraaien met een vijver? Dan kunt u bij ons uw vijverbak geheel naar eigen wens samen stellen. U kunt ook uit een van onze kant en klare vijverbakken kiezen. Zo is er altijd een geschikte vijverbak voor u te vinden!

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 038 333 6656 of door ons contactformulier in te vullen. Wilt u weten welke investering u kunt maken? Vul dan ons offerteformulier in. Wanneer heeft u uw nieuwe vijver in de tuin?

Kunststofvijverbakken.nl is een onderdeel van Van der Weerd Kunststof Techniek.